Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Where is My Mind Artmedia Poznań
5cm+H Tactiek kojaktag2
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


13e minuut.
Klungelig pakt Georgescu de bal. Georgescu passt de bal in één keer door. Aleksandrov met een sublieme pass. Kmieć rent richting de bal. Kmieć schiet op doel. Kordecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gajtkowski kopt de bal weg. Aleksandrov speelt de bal door. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milanés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aleksandrov met een sublieme pass. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Artmedia Poznań 1:0

39e minuut.
Aleksandrov verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrov passt de bal met de wreef. Milanés is nu in balbezit. Milanés haalt uit met een fantastische trap. Kordecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Artmedia Poznań 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 26%, Artmedia Poznań 74%.
Where is My Mind - Artmedia Poznań 2:0

54e minuut.
Georgescu geeft de bal voor. Kmieć rent richting de bal. Tupalski onderschept slim de pass. Milanés verovert de bal door een tackle van achteren. Milanés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aleksandrov onderschept slim de pass. Aleksandrov passt de bal met de wreef. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu geeft de bal voor. Milanés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu passt de bal in één keer door. Milanés rent richting de bal. Milanés draait met de bal, schiet en ... Kordecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Artmedia Poznań 3:0

69e minuut.
Baraja rent richting de bal. Baraja passt de bal zonder na te denken. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Milanés maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Irimescu passt de bal met de wreef. Hornyák probeert naar een medespeler te passen. Georgescu speelt de bal door. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tupalski geeft de bal voor. Inworp. Nadarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksandrov geeft een hoge lob. Milanés springt en kopt de bal. Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Biavati geeft een hoge lob. Pazzini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hornyák. Hornyák krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lisień is nu in balbezit. Lisień geeft de bal voor. Kłos kopt de bal weg. Pazzini rent richting de bal. Pazzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ettner trapt de bal weg van het doel. Georgescu kopt de bal weg. Gajtkowski heeft problemen om de bal te vangen. Milanés rent richting de bal. Milanés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 28%, Artmedia Poznań 72%.
Where is My Mind - Artmedia Poznań 3:0