Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Poznań Where is My Mind
kojaktag2 Tactiek 5cm+H
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen incredible


4e minuut.
Silverinha heeft problemen om de bal te vangen. van Zwieten probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz speelt de bal door. Milanés is nu in balbezit. Milanés draait met de bal, schiet en ... Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kitowicz passt de bal met de wreef. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés verovert de bal door een tackle van achteren. Milanés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha passt de bal in één keer door. Milanés rent richting de bal. Milanés haalt uit met een fantastische trap. Kordecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Where is My Mind 0:1

27e minuut.
Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha onderschept slim de pass. Silverinha passt de bal in één keer door. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Where is My Mind 0:2

36e minuut.
Silverinha verovert de bal door een tackle van achteren. Silverinha geeft de bal voor. Klungelig pakt Tupalski de bal. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés draait met de bal, schiet en ... Kordecki bokst de bal weg.

45e minuut.
Aleksandrov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Georgescu de bal. Georgescu geeft de bal voor. Silverinha heeft problemen om de bal te vangen. Silverinha haalt uit met een fantastische trap. Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 76%, Where is My Mind 24%.
Artmedia Poznań - Where is My Mind 0:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kordecki niet meer kan verder spelen. Kózka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Milanés is nu in balbezit. Milanés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Georgescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Việt Thái komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 72%, Where is My Mind 28%.
Artmedia Poznań - Where is My Mind 0:2