Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 Sporting Kraków
532 Tactiek A
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 43
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Abraham rent richting de bal. Abraham geeft de bal voor. Wojtaszewski kopt de bal weg. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Śmigło de bal. Śmigło met een sublieme pass. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski schiet op doel. Renne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szamborski kopt de bal weg. Daar is Vallejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 0:1

15e minuut.
Matto verovert de bal door een tackle van achteren. Matto speelt de bal door. Serretti speelt de bal door. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Žarković speelt de bal door. Klungelig pakt Szamborski de bal. Pestka is nu in balbezit. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski schiet op doel. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Matto met een sublieme pass. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozihnoj rent richting de bal. Wierzbowski onderschept slim de pass. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Renne probeert naar een medespeler te passen. Serretti kopt de bal weg. Daar is Kosnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... Renne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matto rent richting de bal. Matto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 1:1

38e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosnowski geeft een lange en hoge pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 43%, Sporting Kraków 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 1:1

46e minuut.
Vozihnoj speelt de bal door. Serretti rent richting de bal. Serretti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śmigło de bal. Śmigło geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 2:1

50e minuut.
Việt Duy onderschept slim de pass. Việt Duy speelt de bal door. Klungelig pakt Raffay de bal. Raffay geeft een hoge lob. Matto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wojtaszewski speelt de bal door. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki speelt de bal door. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abraham met een snelle inworp. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto verovert de bal door een tackle van achteren. Matto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 3:1

56e minuut.
Śmigło speelt de bal door. Serretti is nu in balbezit. Serretti passt de bal zonder na te denken. Matto rent richting de bal. Matto haalt uit met een fantastische trap. Renne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 4:1

62e minuut.
Việt Duy probeert naar een medespeler te passen. Wyszyński met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 4:2

63e minuut.
Siedłowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay passt de bal met de wreef. Matto rent richting de bal. Matto passt de bal in één keer door. Siedłowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Imhoff onderschept slim de pass. Imhoff geeft een hoge lob. Daar is Wierzbowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbowski schiet op doel. Renne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 46%, Sporting Kraków 54%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Sporting Kraków 5:2