Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.pokójtyperów.pl Pianka Kuflew
Barca Tactiek 442
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 35
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Massidda probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Carballeiras is nu in balbezit. Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Domić bereikt de bal nog maar net als eerste. Domić speelt de bal door. Pulikowski is nu in balbezit. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Buljan rent richting de bal. Buljan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fatemi met de inworp. Kılınçbay geeft een hoge lob. Buchla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Barriomartín controleert de bal met de borst. Yupeng is nu in balbezit. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal met de wreef. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.pokójtyperów.pl - Pianka Kuflew 1:0

45e minuut.
Bździądło probeert naar een medespeler te passen. Domić bereikt de bal nog maar net als eerste. Domić met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carballeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu met een sublieme pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.pokójtyperów.pl - Pianka Kuflew 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.pokójtyperów.pl 29%, Pianka Kuflew 71%.
www.pokójtyperów.pl - Pianka Kuflew 2:0

52e minuut.
Buchla trapt de bal weg. Bździądło kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Giorgi de bal onder controle te krijgen. Yupeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yupeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barriomartín geeft de bal voor. Domić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negreanu rent richting de bal. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mazak met een sublieme pass. Klungelig pakt Fatemi de bal. Fatemi probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fatemi probeert naar een medespeler te passen. Giorgi rent richting de bal. Giorgi passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fatemi met de inworp. Kılınçbay is nu in balbezit. Kılınçbay geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.pokójtyperów.pl 40%, Pianka Kuflew 60%.
www.pokójtyperów.pl - Pianka Kuflew 2:0