Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin CSKA Mielec
442-4dia2 Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 52
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Tonteri geeft een lange en hoge pass. Pielorz kopt de bal weg. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:1

5e minuut.
Kielec onderschept slim de pass. Kielec geeft een hoge lob. Mederski kopt de bal weg. Pielorz heeft problemen om de bal te vangen. Pielorz schiet op doel. Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:2

12e minuut.
Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Nicodin trapt de bal weg. Tonteri kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bajek heeft problemen om de bal te vangen. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek geeft de bal voor. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Nicodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:3

18e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek met een sublieme pass. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mederski met de inworp. Tonteri heeft problemen om de bal te vangen. Tonteri geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tonteri verovert de bal door een tackle van achteren. Tonteri met een sublieme pass. Mederski heeft problemen om de bal te vangen. Mederski geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:4

24e minuut.
Kondrot passt de bal in één keer door. Marell speelt de bal door. Tonteri rent richting de bal. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:5

25e minuut.
Marell speelt de bal door. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotondi is nu in balbezit. Pielorz verovert de bal door een tackle van achteren. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek geeft een hoge lob. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk passt de bal met de wreef. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... Byczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Marell geeft de bal voor. Bajek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kielec de bal. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 63%, CSKA Mielec 37%.
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:5

47e minuut.
Mederski is nu in balbezit. Mederski met een sublieme pass. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:6

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szydło komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Poloczek passt de bal zonder na te denken. Tonteri speelt de bal door. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:7

61e minuut.
Klungelig pakt Tonteri de bal. Tonteri geeft een lange en hoge pass. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel. Nicodin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:8

64e minuut.
Tonteri speelt de bal door. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski geeft een lange en hoge pass. Beszterda rent richting de bal. Beszterda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tonteri speelt de bal door. Pielorz is nu in balbezit. Rotondi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotondi krijgt een gele kaart. Pielorz raakt geblesseerd tijdens het duel. Tonteri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Śrutwa kan de bal niet met de borst controleren. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Beszterda onderschept slim de pass. Beszterda geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. Nicodin bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Rychlik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rychlik passt de bal zonder na te denken. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda speelt de bal door. Tonteri rent richting de bal. Tonteri schiet op doel. Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... Nicodin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:9

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prusakiewicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tonteri geeft de bal voor. Rychlik kopt de bal weg. Lamarque bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino onderschept slim de pass. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kielec komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kielec onderschept slim de pass. Kielec geeft een hoge lob. Śrutwa heeft problemen om de bal te vangen. Corpo Fino verovert de bal door een tackle van achteren. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rychlik kopt de bal weg. Kielec heeft problemen om de bal te vangen. Tonteri speelt de bal door. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 71%, CSKA Mielec 29%.
FC Gorski Szczecin - CSKA Mielec 0:9