Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Passat Dziubdziub
541qpa Tactiek dziub
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
39.6 gemiddelde waardering 54.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä geeft een hoge lob. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin onderschept slim de pass. Songin met een sublieme pass. Zamojda rent richting de bal. Zamojda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Buitenspel voor Mirotti. Goede buitenspelval van de verdediging. Falci neemt vlug de vrije trap. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 0:1

16e minuut.
St. George passt de bal zonder na te denken. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakleas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kakleas krijgt een gele kaart. Castellón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castellón zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 0:2

17e minuut.
Creyne met een harde bal richting middenveld. Báez probeert naar een medespeler te passen. Dragišić heeft problemen om de bal te vangen. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 0:3

19e minuut.
do Prado rent richting de bal. St. George verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt St. George de bal. St. George schiet op doel. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 0:4

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türkoğlu trapt de bal weg van het doel. Castellón kopt de bal weg. St. George is nu in balbezit. St. George draait met de bal, schiet en ... Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 0:5

38e minuut.
Songin verovert de bal door een tackle van achteren. Songin met een sublieme pass. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mirotti draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Łojek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:5

39e minuut.
Klungelig pakt Zamojda de bal. Livraghi verovert de bal door een tackle van achteren. Falci maakt een afschuwelijke overtreding. Falci krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Skougaard geeft de bal voor. Falci rent richting de bal. Falci probeert naar een medespeler te passen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 55%, Dziubdziub 45%.
KS Passat - Dziubdziub 1:6

48e minuut.
Báez heeft problemen om de bal te vangen. Valtersson is nu in balbezit. Łojek geeft een lange en hoge pass. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George draait met de bal, schiet en ... Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:7

56e minuut.
Dragišić met de inworp. Trehkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Trehkopf passt de bal met de wreef. St. George rent richting de bal. St. George haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Korzyniec geeft de bal voor. Załuska kopt de bal weg. Dragišić probeert de bal met de borst te controleren. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez schiet op doel. Creyne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:8

62e minuut.
Clasie probeert naar een medespeler te passen. Hemmilä is nu in balbezit. Met opzet legt Kakleas zijn tegenspeler op de grond. Kakleas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hemmilä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Falci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:9

63e minuut.
Daar is Valtersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songin is nu in balbezit. St. George verovert de bal door een tackle van achteren. St. George haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Castellón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kawka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dragišić neemt vlug de vrije trap. Falci kopt de bal weg. St. George is nu in balbezit. St. George schiet op doel. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:10

71e minuut.
Mirotti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Uliniarz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Załuska passt de bal in één keer door. Báez heeft problemen om de bal te vangen. Báez passt de bal zonder na te denken. Daar is St. George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. St. George draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Báez passt de bal in één keer door. Dragišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:11

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paparrigopoulos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojda rent richting de bal. Zamojda geeft de bal voor. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kawka rent richting de bal. Kawka met een sublieme pass. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:12

88e minuut.
Łojek kopt de bal weg. Clasie geeft een hoge lob. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dziubdziub 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 64%, Dziubdziub 36%.
KS Passat - Dziubdziub 1:13