Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Beer Team Niebuszewo
Poland Wing v3.5 Tactiek podst
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Tlen onderschept slim de pass. Tlen passt de bal zonder na te denken. Palichev rent richting de bal. Palichev geeft een hoge lob. Camejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dmowski is nu in balbezit. Riobó begaat een overtreding. Dmowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dmowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Karlson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Iacobucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 1:0

9e minuut.
Tlen geeft een lange en hoge pass. Karlson heeft problemen om de bal te vangen. Teemann rent richting de bal. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domide zal de hoekschop nemen. Teemann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Domide probeert naar een medespeler te passen. Teemann rent richting de bal. Bartkowiak is nu in balbezit. Teemann verovert de bal door een tackle van achteren. Teemann draait met de bal, schiet en ... Iacobucci bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Tlen met een sublieme pass. Cywil heeft problemen om de bal te vangen. Palichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil onderschept slim de pass. Cywil schiet op doel. Iacobucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cedermas probeert de bal aan de voet te houden. Pujalte geeft een hoge lob. Palichev probeert de bal met de borst te controleren. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Iacobucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domide geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iacobucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pujalte met een snelle inworp. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft de bal voor. Cywil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 2:0

30e minuut.
Domide probeert naar een medespeler te passen. Brizuela met een sublieme pass. Klungelig pakt Pujalte de bal. Pujalte geeft een hoge lob. Cywil springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Palichev geeft de bal voor. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mesterházy geeft een hoge lob. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski onderschept slim de pass. Chełchowski geeft een lange en hoge pass. Cedermas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte speelt de bal door. Teemann rent richting de bal. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Iacobucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 43%, Beer Team Niebuszewo 57%.
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 3:0

46e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Domide speelt de bal door. Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte schiet op doel. Iacobucci bokst de bal weg. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 4:0

57e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal met de wreef. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 5:0

60e minuut.
Bartkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkowiak geeft de bal voor. Cedermas kopt de bal weg. Tlen geeft een hoge lob. Cywil maakt een snoekduik en kopt de bal. Iacobucci bokst de bal weg.

66e minuut.
Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela geeft een hoge lob. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ... Iacobucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cywil geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz onderschept slim de pass. Spisz probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pujalte geeft een lange en hoge pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Iacobucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 6:0

84e minuut.
Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedermas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szmigiel ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szmigiel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cedermas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cedermas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Młynarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 46%, Beer Team Niebuszewo 54%.
Poland Alloces Force - Beer Team Niebuszewo 6:1