Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywy Ryjec KS LAJKONIK 2610
352 Tactiek jańcia 2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 50.7
average Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
Piotrowski probeert naar een medespeler te passen. de Lara rent richting de bal. Met opzet legt Carapelle zijn tegenspeler op de grond. Carapelle krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bresca is nu in balbezit. Kapa begaat een overtreding. Bresca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zielonka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Lara rent richting de bal. de Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 0:1

24e minuut.
Zielonka geeft een hoge lob. Rey kopt de bal weg. Klungelig pakt Piotrowski de bal. Piotrowski geeft een lange en hoge pass. Ménesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 0:2

37e minuut.
Zielonka speelt de bal door. Juszczak rent richting de bal. Ménesi onderschept slim de pass. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 0:3

40e minuut.
Winks verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski met een sublieme pass. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wichura geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert García Artime de bal onder controle te krijgen. de Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is de Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bresca onderschept slim de pass. Bresca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juszczak de bal. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is de Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywy Ryjec 64%, KS LAJKONIK 2610 36%.
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 0:4

61e minuut.
Inworp. Uličný komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lille passt de bal in één keer door. Kapa is nu in balbezit. Bresca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bresca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Winks rent richting de bal. Ogierman is nu in balbezit. Winks maakt een afschuwelijke overtreding. Winks krijgt een gele kaart. Ogierman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Damian geeft een lange en hoge pass. Ménesi rent richting de bal. Rey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ménesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zielonka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uličný rent richting de bal. Uličný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 0:5

76e minuut.
Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz speelt de bal door. García Artime rent richting de bal. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Randall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 1:5

85e minuut.
Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski speelt de bal door. Uličný bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywy Ryjec 53%, KS LAJKONIK 2610 47%.
Krzywy Ryjec - KS LAJKONIK 2610 1:5