Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Black Papakura United
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Findlay is nu in balbezit. Findlay passt de bal met de wreef. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller haalt uit met een fantastische trap. Cain bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loud. Loud krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cain trapt de bal weg. Loud kopt de bal weg. Burson is nu in balbezit. Burson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog passt de bal in één keer door. Burson is nu in balbezit. Burson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 60%, Papakura United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Black - Papakura United 0:0

49e minuut.
Daar is Van Gog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin is nu in balbezit. Van Gog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darlington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Van Gog zijn tegenspeler op de grond. Martin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Darlington rent richting de bal. Wharehinga verovert de bal door een tackle van achteren. Wharehinga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Burson rent richting de bal. Martin rent richting de bal. Martin geeft de bal voor. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Darlington trapt de bal weg. Gordon rent richting de bal. Gordon speelt de bal door. Burson is nu in balbezit. Burson haalt uit met een fantastische trap. Cain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 50%, Papakura United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Black - Papakura United 0:0