Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Black argentenia is the best
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft een hoge lob. Turnbull heeft problemen om de bal te vangen. Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Van Dyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunce is nu in balbezit. Van Dyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Dyk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Urlovic passt de bal in één keer door. Hifo is nu in balbezit. Hifo passt de bal in één keer door. Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Collins passt de bal met de wreef. Bunce is nu in balbezit. Tamake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamake krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 47%, argentenia is the best 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Black - argentenia is the best 0:0

52e minuut.
Bunce rent richting de bal. Astle onderschept slim de pass. Chisholm speelt de bal door. Musin rent richting de bal. Musin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
McCormack geeft de bal voor. Inworp. Urlovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 38%, argentenia is the best 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Black - argentenia is the best 0:0