Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black turds rollers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Darkes is nu in balbezit. Darkes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Slane de bal. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Thomson geeft een hoge lob. Irvine speelt de bal door. Daar is Jackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black turds - rollers 0:1

33e minuut.
Doeltrap. Nelson trapt de bal weg van het doel. Steel kopt de bal weg. Slane bereikt de bal nog maar net als eerste. Slane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Hird de bal onder controle te krijgen. Yardly is nu in balbezit. Berry is nu in balbezit. Berry schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black turds - rollers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black turds 57%, rollers 43%.
Black turds - rollers 0:2

49e minuut.
Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Steel de bal onder controle te krijgen. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Berry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armstrong komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Peters met de inworp. Klungelig pakt Darkes de bal. Darkes geeft een lange en hoge pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft de bal voor. Souter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Doeltrap. Souter met een harde bal richting middenveld. McConnell kopt de bal weg. Daar is Steel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black turds 39%, rollers 61%.
Black turds - rollers 0:2