Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentenia is the best Churr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Chisholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisholm passt de bal met de wreef. Matthews is nu in balbezit. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hawks onderschept slim de pass. Hawks passt de bal zonder na te denken. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood haalt uit met een fantastische trap. Eruera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hawks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawks geeft een lange en hoge pass. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
argentenia is the best - Churr 1:0

24e minuut.
Wilkinson met een snelle inworp. Sole rent richting de bal. Sole geeft de bal voor. Warwood is nu in balbezit. Warwood draait met de bal, schiet en ... Eruera bokst de bal weg.

35e minuut.
Tamake is nu in balbezit. Hawks rent richting de bal. Tamake verovert de bal door een tackle van achteren. Tamake haalt uit met een fantastische trap. Hutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentenia is the best - Churr 2:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilkinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sole is nu in balbezit. Sole met een sublieme pass. Wilkinson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentenia is the best 43%, Churr 57%.
argentenia is the best - Churr 2:0

69e minuut.
Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawks verovert de bal door een tackle van achteren. Chisholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin is nu in balbezit. Musin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pereto speelt de bal door. Warwood rent richting de bal. Graham begaat een overtreding. Graham krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Wilkinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graham rent richting de bal. Graham passt de bal zonder na te denken. Sole is nu in balbezit. Sole geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tamake is nu in balbezit. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake is nu in balbezit. Tamake schiet op doel. Hutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
argentenia is the best - Churr 3:0

87e minuut.
Astle rent richting de bal. Young onderschept slim de pass. Young geeft een hoge lob. Warwood is nu in balbezit. Warwood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentenia is the best 48%, Churr 52%.
argentenia is the best - Churr 3:0