Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentenia is the best Dominators4666564565
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Jack rent richting de bal. Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Softon speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sole rent richting de bal. Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sole. Sole krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jack verovert de bal door een tackle van achteren. Jack geeft de bal voor. Musin kopt de bal weg. Fogarty is nu in balbezit. Fogarty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Allan rent richting de bal. Fogarty verovert de bal door een tackle van achteren. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogarty verovert de bal door een tackle van achteren. Fogarty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Fogarty de bal. Bouckenooghe is nu in balbezit. Fogarty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fogarty krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentenia is the best 36%, Dominators4666564565 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
argentenia is the best - Dominators4666564565 0:0

47e minuut.
Daar is How, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. How geeft een hoge lob. Astle controleert de bal met de borst. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
How geeft een lange en hoge pass. Ngatai kopt de bal weg. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
McCormack geeft de bal voor. Inworp. Ngatai met de inworp. Softon is nu in balbezit. Softon geeft de bal voor. Eruera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Fogarty verovert de bal door een tackle van achteren. Fogarty passt de bal zonder na te denken. Graham speelt de bal door. Musin heeft problemen om de bal te vangen. Musin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentenia is the best 51%, Dominators4666564565 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
argentenia is the best - Dominators4666564565 0:0