Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters Elmstead Legends
3.5-4.5-2 Tactiek 541a
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten very good
solid Passen incredible
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Bekő probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián passt de bal zonder na te denken. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner onderschept slim de pass. Turner geeft een hoge lob. Brafield is nu in balbezit. Brafield draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nugent passt de bal zonder na te denken. Holgate probeert naar een medespeler te passen. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey geeft een lange en hoge pass. Brafield maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Basta met een sublieme pass. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián onderschept slim de pass. San Sebastián haalt uit met een fantastische trap. Türkoğlu bokst de bal weg. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basta neemt de hoekschop. San Sebastián springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bekő rent richting de bal. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent geeft de bal voor. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Nugent passt de bal in één keer door. Turner heeft problemen om de bal te vangen. Turner geeft een hoge lob. Brafield maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás rent richting de bal. Csordás schiet op doel. Türkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Elmstead Legends 1:0

32e minuut.
Heskey passt de bal in één keer door. Kenny is nu in balbezit. Kenny passt de bal zonder na te denken. Daar is Brafield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Czerniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 54%, Elmstead Legends 46%.
The Swamp Monsters - Elmstead Legends 1:0

47e minuut.
Basta is nu in balbezit. Basta passt de bal zonder na te denken. San Sebastián rent richting de bal. Bekő rent richting de bal. Bekő geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. Roberts geeft de bal voor. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley geeft een lange en hoge pass. Türkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Marney geeft een hoge lob. Csordás is nu in balbezit. Macdonald schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Macdonald moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Macdonald schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Pálfalvi onderschept slim de pass. Nugent onderschept slim de pass. Nugent geeft een lange en hoge pass. Brafield is nu in balbezit. Brafield draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate onderschept slim de pass. Holgate geeft een hoge lob. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 45%, Elmstead Legends 55%.
The Swamp Monsters - Elmstead Legends 1:0