Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United Holmesdale FC
442 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fedor geeft de bal voor. Antelo rent richting de bal. Antelo passt de bal zonder na te denken. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge geeft een lange en hoge pass. Daar is Yeste Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe geeft de bal voor. Paterson is nu in balbezit. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong passt de bal in één keer door. Sturridge speelt de bal door. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 61%, Holmesdale FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MPS United - Holmesdale FC 0:0

46e minuut.
Merѕon komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge met een sublieme pass. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Holmesdale FC 0:1

62e minuut.
Hajjaji rent richting de bal. Roofe verovert de bal door een tackle van achteren. Roofe probeert naar een medespeler te passen. Carrick is nu in balbezit. Carrick geeft een hoge lob. Oğulsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Sturridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra geeft de bal voor. Antelo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chong speelt de bal door. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge speelt de bal door. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz schiet op doel. Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Holmesdale FC 0:2

85e minuut.
Hoddle met een sublieme pass. Carrick is nu in balbezit. Carrick passt de bal in één keer door. Roofe rent richting de bal. Roofe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoddle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 55%, Holmesdale FC 45%.
MPS United - Holmesdale FC 0:2