Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cobra 79 Dimwell Old Pals
New Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer geeft een hoge lob. Mockevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 1:0

10e minuut.
Accard speelt de bal door. Daar is Sỹ Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott is nu in balbezit. Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sỹ Phú heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bednarek ... Strafschop! Mockevičius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malul legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Davidson probeert naar een medespeler te passen. Malul kopt de bal weg. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Accard neemt de hoekschop. Daar is Sỹ Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson bokst de bal weg. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 2:0

18e minuut.
Neville passt de bal zonder na te denken. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel speelt de bal door. Klungelig pakt Mockevičius de bal. Mockevičius schiet op doel. Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Accard met de inworp. Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Malul probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius passt de bal met de wreef. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pierrick rent richting de bal. Payer onderschept slim de pass. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer onderschept slim de pass. Payer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 3:0

35e minuut.
Mockevičius passt de bal in één keer door. Accard is nu in balbezit. Accard speelt de bal door. Klungelig pakt Sỹ Phú de bal. Sỹ Phú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 4:0

40e minuut.
Malul rent richting de bal. Malul speelt de bal door. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 5:0

44e minuut.
Malul rent richting de bal. Malul passt de bal zonder na te denken. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Davidson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 26%, Dimwell Old Pals 74%.
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 5:0

48e minuut.
Henderson kopt de bal weg. Accard heeft problemen om de bal te vangen. Accard met een sublieme pass. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo passt de bal in één keer door. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul is nu in balbezit. Malul geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sỹ Phú passt de bal zonder na te denken. Bednarek is nu in balbezit. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Malul rent richting de bal. Malul passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hacılı komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Malul rent richting de bal. Malul passt de bal in één keer door. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 6:0

64e minuut.
Neville passt de bal in één keer door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 7:0

66e minuut.
Mockevičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Payer de bal. Payer geeft een lange en hoge pass. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Accard geeft een lange en hoge pass. Daar is Feɾdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Giggѕ probeert de bal aan de voet te houden. Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scott de bal onder controle te krijgen. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Caminante passt de bal zonder na te denken. Accard probeert naar een medespeler te passen. Pirinen rent richting de bal. Pirinen geeft de bal voor. Hacılı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo geeft een lange en hoge pass. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius onderschept slim de pass. Mockevičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Hacılı probeert naar een medespeler te passen. Malul rent richting de bal. Malul passt de bal met de wreef. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 8:0

86e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Malul rent richting de bal. Malul passt de bal zonder na te denken. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 23%, Dimwell Old Pals 77%.
Fc Cobra 79 - Dimwell Old Pals 8:0