Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SQUEEZERS Dimwell Old Pals
new season1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.8 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Dullers probeert naar een medespeler te passen. Grazia probeert naar een medespeler te passen. Chaberek rent richting de bal. Chaberek draait met de bal, schiet en ... Davidson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Dimwell Old Pals 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 38%, Dimwell Old Pals 62%.
SQUEEZERS - Dimwell Old Pals 1:0

54e minuut.
Giggѕ geeft de bal voor. Inworp. Morgan met de inworp. Grazia kan de bal niet met de borst controleren. Grazia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nlundulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan geeft de bal voor. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grazia is nu in balbezit. Grazia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal met de wreef. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek schiet op doel. Davidson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Dimwell Old Pals 2:0

73e minuut.
Henderson rent richting de bal. Morris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cοllymore. Cοllymore krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Henderson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pele komt het veld opgelopen. Dullers neemt vlug de vrije trap. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek schiet op doel. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 19%, Dimwell Old Pals 81%.
SQUEEZERS - Dimwell Old Pals 2:0