Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grendlers Team Harris FC
Normal Tactiek 433 - N
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 35.3
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Kożukar onderschept slim de pass. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira passt de bal met de wreef. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Franklin trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożukar met de inworp. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski geeft de bal voor. Paal! Franklin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zane is nu in balbezit. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira geeft een hoge lob. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Franklin met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kożukar met een snelle inworp. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vespucci rent richting de bal. Doczekalski onderschept slim de pass. Doczekalski geeft een hoge lob. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski geeft een hoge lob. Franklin bokst de bal weg.

23e minuut.
Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kożukar geeft de bal voor. Epps kopt de bal weg. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Franklin bokst de bal weg. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:1

28e minuut.
Bogans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazelewski met de inworp. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Laranjeira speelt de bal door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Epps legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dahlgren raakt geblesseerd tijdens het duel. Dahlgren legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:2

41e minuut.
Valomäki met een sublieme pass. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira passt de bal in één keer door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski passt de bal zonder na te denken. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Franklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:3

44e minuut.
Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski geeft een hoge lob. Bazelewski controleert de bal met de borst. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grendlers 62%, Team Harris FC 38%.
Grendlers - Team Harris FC 0:3

46e minuut.
Meysmans komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zane rent richting de bal. Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka passt de bal met de wreef. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Laranjeira passt de bal in één keer door. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans speelt de bal door. Klungelig pakt Dahlgren de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:4

58e minuut.
Klungelig pakt Abramowski de bal. Valomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki geeft een hoge lob. Meysmans rent richting de bal. Meysmans haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Lofton is nu in balbezit. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren schiet op doel. Franklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:5

61e minuut.
Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren passt de bal zonder na te denken. Meysmans rent richting de bal. Meysmans geeft de bal voor. Dahlgren springt en kopt de bal. Franklin bokst de bal weg.

67e minuut.
Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Epps de bal. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bogans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meysmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:6

81e minuut.
Kożukar passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Valomäki de bal onder controle te krijgen. Valomäki geeft een hoge lob. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz schiet op doel. Franklin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meysmans is nu in balbezit. Meysmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:7

82e minuut.
Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira probeert naar een medespeler te passen. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - Team Harris FC 0:8

83e minuut.
Shelly passt de bal met de wreef. Vespucci rent richting de bal. Meysmans verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans geeft een lange en hoge pass. Dahlgren maakt een snoekduik en kopt de bal. Franklin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren geeft een hoge lob. Franklin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grendlers 87%, Team Harris FC 13%.
Grendlers - Team Harris FC 0:8