Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lpcx FC Waukesha
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Spurlin is nu in balbezit. Helmsley verovert de bal door een tackle van achteren. Helmsley passt de bal zonder na te denken. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lynn rent richting de bal. Lynn passt de bal zonder na te denken. Thatcher is nu in balbezit. Lynn onderschept slim de pass. Lynn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Arnold met een sublieme pass. Akin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Keller ... Strafschop! Keller krijgt een gele kaart. Akin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Akin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akin bereikt de bal nog maar net als eerste. Akin draait met de bal, schiet en ... Wayne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lpcx - FC Waukesha 1:0

25e minuut.
Spurlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynn rent richting de bal. Lynn passt de bal met de wreef. Akin is nu in balbezit. Akin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lpcx - FC Waukesha 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lpcx 38%, FC Waukesha 62%.
Lpcx - FC Waukesha 2:0

46e minuut.
Califf met een sublieme pass. Arnold rent richting de bal. Arnold probeert naar een medespeler te passen. Akin bereikt de bal nog maar net als eerste. Akin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lashley met een snelle inworp. Lockhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockhart geeft een lange en hoge pass. Akin rent richting de bal. Akin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Spurlin rent richting de bal. Salter verovert de bal door een tackle van achteren. O`Toole rent richting de bal. O`Toole schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lpcx 31%, FC Waukesha 69%.
Lpcx - FC Waukesha 2:0