Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aylmer Subaru FC
Mirrow Tactiek BRZ 2.0
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen excellent


5e minuut.
Profire geeft een hoge lob. Garay is nu in balbezit. Garay speelt de bal door. Joner is nu in balbezit. Joner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - Subaru FC 1:0

8e minuut.
Patera rent richting de bal. O`Neal verovert de bal door een tackle van achteren. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Acres Jr onderschept slim de pass. Acres Jr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Besozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Viegas rent richting de bal. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Viegas verovert de bal door een tackle van achteren. Viegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aylmer - Subaru FC 1:1

10e minuut.
Morski rent richting de bal. Morski passt de bal in één keer door. Gajda is nu in balbezit. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey geeft een lange en hoge pass. Curyło bokst de bal weg.

14e minuut.
Curyło trapt de bal weg. Bailey kopt de bal weg. Daar is Gajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viegas is nu in balbezit. Viegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - Subaru FC 1:2

31e minuut.
Bailey passt de bal zonder na te denken. Viegas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profire. Viegas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Curyło met een harde bal richting middenveld. Galván kopt de bal weg. Patera is nu in balbezit. Blais verovert de bal door een tackle van achteren. Blais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aylmer 75%, Subaru FC 25%.
FC Aylmer - Subaru FC 1:2

46e minuut.
Buysse komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dandy kopt de bal weg. Tân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Joner verovert de bal door een tackle van achteren. Joner haalt uit met een fantastische trap. Buysse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aylmer - Subaru FC 2:2

57e minuut.
Viegas passt de bal in één keer door. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinacchio is nu in balbezit. Acres Jr verovert de bal door een tackle van achteren. Acres Jr haalt uit met een fantastische trap. Curyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. De Palma passt de bal zonder na te denken. Viegas is nu in balbezit. Viegas schiet op doel. Curyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - Subaru FC 2:3

64e minuut.
Profire geeft een lange en hoge pass. Garay kopt de bal weg. Galván rent richting de bal. Galván geeft de bal voor. Joner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Galván geeft een hoge lob. Morski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tân Bình de bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel. Buysse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garay rent richting de bal. Garay draait met de bal, schiet en ... Buysse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aylmer - Subaru FC 3:3

69e minuut.
Viegas probeert naar een medespeler te passen. Acres Jr heeft problemen om de bal te vangen. Garay probeert naar een medespeler te passen. Morski is nu in balbezit. Morski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Blais is nu in balbezit. Viegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire begaat een overtreding. Viegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Palma wilt de vrije trap nemen. Curyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viegas is nu in balbezit. Viegas draait met de bal, schiet en ... Curyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - Subaru FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aylmer 51%, Subaru FC 49%.
FC Aylmer - Subaru FC 3:4