Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saucissons Húsares FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bauman geeft de bal voor. Klungelig pakt el-Mubarak de bal. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Blackburn heeft problemen om de bal te vangen. Iginla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blackburn. Blackburn krijgt een gele kaart. Iginla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iginla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright probeert naar een medespeler te passen. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Wright met een sublieme pass. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. el-Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Iginla is nu in balbezit. Wills bereikt de bal nog maar net als eerste. Wills passt de bal zonder na te denken. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucissons 66%, Húsares FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saucissons - Húsares FC 0:0

51e minuut.
McKennitt rent richting de bal. Bauman verovert de bal door een tackle van achteren. Bauman met een sublieme pass. Dumont rent richting de bal. Dumont schiet op doel. Van der Jeugt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad geeft een lange en hoge pass. Grazier heeft problemen om de bal te vangen. Touchette rent richting de bal. Touchette schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn geeft een hoge lob. Fluet heeft problemen om de bal te vangen. Wills is nu in balbezit. Wills draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Touchette geeft een hoge lob. Fitzgerald rent richting de bal. McMillan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fitzgerald zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dumont kopt de bal weg. Blackburn heeft problemen om de bal te vangen. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel. Van der Jeugt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucissons - Húsares FC 0:1

72e minuut.
Touchette verovert de bal door een tackle van achteren. Sandhu rent richting de bal. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchette rent richting de bal. Touchette schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De Palma geeft de bal voor. Dumont probeert de bal met de borst te controleren. el-Mubarak rent richting de bal. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont draait met de bal, schiet en ... Van der Jeugt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucissons - Húsares FC 0:2

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van der Jeugt niet meer kan verder spelen. Drury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucissons 57%, Húsares FC 43%.
Saucissons - Húsares FC 0:2