Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RageMonster Húsares FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
McMillan onderschept slim de pass. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn speelt de bal door. Serioux bereikt de bal nog maar net als eerste. Serioux geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cannon passt de bal met de wreef. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manojlovic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reynolds kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sewell met een sublieme pass. Blackburn kopt de bal weg. Klungelig pakt Wright de bal. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Occean schiet op doel. Grande speelt de bal door. Manojlovic heeft problemen om de bal te vangen. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Goddard geeft een hoge lob. Inworp. Serioux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reynolds rent richting de bal. Reynolds draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Sewell niet meer kan verder spelen. Pizzolitto komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Cannon rent richting de bal. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Grande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nash probeert naar een medespeler te passen. Occean bereikt de bal nog maar net als eerste. Occean speelt de bal door. Dumont rent richting de bal. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageMonster 63%, Húsares FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RageMonster - Húsares FC 0:0

49e minuut.
Wright is nu in balbezit. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright. Cannon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cannon kan niet meer verder spelen. Knight Jr komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Occean geeft de bal voor. Bauman is nu in balbezit. Bauman geeft een lange en hoge pass. Dumont is nu in balbezit. Dumont draait met de bal, schiet en ... Grande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Occean geeft een lange en hoge pass. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel. Grande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RageMonster - Húsares FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageMonster 51%, Húsares FC 49%.
RageMonster - Húsares FC 0:1