Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lolololololol LoBeasts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Barrera speelt de bal door. Ashworth met een sublieme pass. Suzuki rent richting de bal. Bellotte onderschept slim de pass. Bellotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Budalic met een harde bal richting middenveld. Calder kopt de bal weg. Ashworth heeft problemen om de bal te vangen. Tanner is nu in balbezit. Tanner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Summerhill trapt de bal weg. Auld kopt de bal weg. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak onderschept slim de pass. Auld is nu in balbezit. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Auld is nu in balbezit. Auld probeert naar een medespeler te passen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte verovert de bal door een tackle van achteren. Bellotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lolololololol - LoBeasts 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolololololol 54%, LoBeasts 46%.
lolololololol - LoBeasts 0:1

67e minuut.
Hutchinson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemens met de inworp. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bellotte is nu in balbezit. McKenna rent richting de bal. Bellotte begaat een overtreding. Bellotte krijgt een gele kaart. McKenna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McKenna kan niet meer verder spelen. Cooke komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Thompson onderschept slim de pass. Thompson geeft een hoge lob. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner draait met de bal, schiet en ... Summerhill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lolololololol - LoBeasts 1:1

89e minuut.
Serrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atkinson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolololololol 51%, LoBeasts 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lolololololol - LoBeasts 1:1