Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clasico 11 oilers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Cumberland speelt de bal door. Fernandez is nu in balbezit. Charpentier is nu in balbezit. Cumberland is nu in balbezit. Cumberland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
O`Donnell kopt de bal weg. Denoncourt kan de bal niet met de borst controleren. Miloklizovic is nu in balbezit. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szoka rent richting de bal. Charpentier verovert de bal door een tackle van achteren. Charpentier met een sublieme pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ellison met een snelle inworp. O`Donnell bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donnell passt de bal met de wreef. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
O`Donnell geeft een lange en hoge pass. Denoncourt rent richting de bal. Cumberland onderschept slim de pass. Cumberland haalt uit met een fantastische trap. Travis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clasico 11 52%, oilers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clasico 11 - oilers 0:0

47e minuut.
Tourigney onderschept slim de pass. Szoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoka passt de bal met de wreef. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clasico 11 - oilers 0:1

56e minuut.
Randell geeft een hoge lob. Puljic kopt de bal weg. Nathan heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Travis trapt de bal weg. O`Donnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier begaat een overtreding. Charpentier krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Inworp. Puljic met een snelle inworp. Cumberland is nu in balbezit. Cumberland draait met de bal, schiet en ... Travis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clasico 11 - oilers 1:1

82e minuut.
Denoncourt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Michaels de bal. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Travis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clasico 11 - oilers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clasico 11 44%, oilers 56%.
Clasico 11 - oilers 2:1