Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T syndicated bar brothers
PRACTISE Tactiek ...
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Bradshaw heeft problemen om de bal te vangen. Bradshaw geeft de bal voor. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Buck met een harde bal richting middenveld. Bradshaw kopt de bal weg. Houston controleert de bal met de borst. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw haalt uit met een fantastische trap. Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jang rent richting de bal. Jang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T syndicated - bar brothers 1:0

25e minuut.
Edwards passt de bal met de wreef. Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bateman passt de bal zonder na te denken. Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T syndicated - bar brothers 2:0

30e minuut.
O`Neal kopt de bal weg. Edwards probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavrynenko. Edwards raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft een hoge lob. O`Neal met een sublieme pass. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 32%, bar brothers 68%.
T syndicated - bar brothers 2:0

49e minuut.
Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood passt de bal met de wreef. Kasim rent richting de bal. Kasim draait met de bal, schiet en ... Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T syndicated - bar brothers 2:1

51e minuut.
Houston rent richting de bal. Bradshaw onderschept slim de pass. Bradshaw passt de bal in één keer door. Jang rent richting de bal. Jang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dover raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giordano komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kasim is nu in balbezit. Cloutier verovert de bal door een tackle van achteren. Cloutier geeft de bal voor. Dauchez probeert de bal met de borst te controleren. Wilkinson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 51%, bar brothers 49%.
T syndicated - bar brothers 2:1