Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bar brothers T syndicated
... Tactiek PRACTISE
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cloutier geeft een hoge lob. Ratcliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bevilacqua krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Onstad heeft problemen om de bal te vangen. Bradshaw rent richting de bal. Houston schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Houston krijgt een gele kaart. Bradshaw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamilton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilkinson is nu in balbezit. Dauchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dauchez krijgt een gele kaart. Wilkinson raakt geblesseerd tijdens het duel. Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Edwards kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
bar brothers - T syndicated 0:1

11e minuut.
Underwood rent richting de bal. Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bradshaw zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bradshaw moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bradshaw schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemaître is nu in balbezit. Lemaître geeft een hoge lob. Kasim is nu in balbezit. Kasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bar brothers - T syndicated 1:1

20e minuut.
Lemaître rent richting de bal. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dover. Dover krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Houston is nu in balbezit. Houston geeft een hoge lob. Hamilton kopt de bal weg. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bar brothers 58%, T syndicated 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bar brothers - T syndicated 1:1

50e minuut.
Bradshaw kopt de bal weg. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dover speelt de bal door. Cloutier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloutier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Edwards de bal. Edwards schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bar brothers - T syndicated 1:2

62e minuut.
O`Neal is nu in balbezit. Kasim onderschept slim de pass. Kasim passt de bal met de wreef. Dover bereikt de bal nog maar net als eerste. Dover haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloutier rent richting de bal. Underwood rent richting de bal. Cloutier onderschept slim de pass. Cloutier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bar brothers 54%, T syndicated 46%.
bar brothers - T syndicated 1:2