Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
infamous amigos de saguenay
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy passt de bal zonder na te denken. Bester is nu in balbezit. Bester geeft de bal voor. Moreau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Charpentier probeert naar een medespeler te passen. Moreau rent richting de bal. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Boulerice verovert de bal door een tackle van achteren. Boulerice haalt uit met een fantastische trap. del Pierro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Charpentier probeert naar een medespeler te passen. Moreau rent richting de bal. Sewell verovert de bal door een tackle van achteren. Boulerice onderschept slim de pass. Boulerice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sewell geeft de bal voor. Farahani kopt de bal weg. Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy verovert de bal door een tackle van achteren. Sheehy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kampa geeft de bal voor. Inworp. Jackson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farahani bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahani haalt uit met een fantastische trap. Charpentier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ledgerwood verovert de bal door een tackle van achteren. Logan is nu in balbezit. Sheehy onderschept slim de pass. Sheehy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
infamous - amigos de saguenay 0:1

43e minuut.
Pizzolitto probeert naar een medespeler te passen. Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier rent richting de bal. Sheehy onderschept slim de pass. Sheehy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: infamous 55%, amigos de saguenay 45%.
infamous - amigos de saguenay 0:1

48e minuut.
Boulerice rent richting de bal. Boulerice passt de bal zonder na te denken. Moreau rent richting de bal. Moreau schiet op doel. Bircham probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quintero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. del Pierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Daar is Bester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Summerhill is nu in balbezit. Bester begaat een overtreding. Bester krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahani rent richting de bal. Logan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farahani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Farahani kan niet meer verder spelen. Cochrane komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhill rent richting de bal. Summerhill geeft een hoge lob. Sheehy rent richting de bal. Sheehy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Logan rent richting de bal. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Sheehy is nu in balbezit. Sheehy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gill is nu in balbezit. Boulerice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gill is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sheehy is nu in balbezit. Sheehy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Logan passt de bal in één keer door. Cochrane probeert de bal aan de voet te houden. Boulerice is nu in balbezit. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Clarke trapt de bal weg. Cochrane is nu in balbezit. Charpentier rent richting de bal. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: infamous 55%, amigos de saguenay 45%.
infamous - amigos de saguenay 0:1