Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amigos de saguenay infamous
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke speelt de bal door. Sheehy is nu in balbezit. Farahani rent richting de bal. Farahani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Logan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barrera de bal. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulerice onderschept slim de pass. Boulerice haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Summerhill geeft een hoge lob. Inworp. Bester met een snelle inworp. Boulerice is nu in balbezit. Boulerice schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Quintero is nu in balbezit. Quintero draait met de bal, schiet en ... del Pierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amigos de saguenay 54%, infamous 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amigos de saguenay - infamous 0:0

49e minuut.
Summerhill geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boulerice bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulerice draait met de bal, schiet en ... del Pierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Logan geeft een lange en hoge pass. Barrera is nu in balbezit. Barrera passt de bal met de wreef. Boulerice rent richting de bal. Boulerice draait met de bal, schiet en ... del Pierro bokst de bal weg.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Lebourdais de bal onder controle te krijgen. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Logan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Logan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amigos de saguenay 60%, infamous 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amigos de saguenay - infamous 0:0