Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clasico 11 Dingers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Shatner geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacDougall met een snelle inworp. Giroux rent richting de bal. Giroux geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szoka speelt de bal door. Imhof is nu in balbezit. O`Donnell verovert de bal door een tackle van achteren. Cumberland rent richting de bal. Cumberland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maillet probeert naar een medespeler te passen. Naptra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra speelt de bal door. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clasico 11 - Dingers 1:0

31e minuut.
Szoka is nu in balbezit. Szoka met een sublieme pass. Dauchez is nu in balbezit. Dauchez haalt uit met een fantastische trap. Maillet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clasico 11 - Dingers 2:0

38e minuut.
Cumberland is nu in balbezit. Giroux verovert de bal door een tackle van achteren. O`Donnell begaat een overtreding. O`Donnell krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Wagenaar rent richting de bal. Wagenaar geeft een lange en hoge pass. Daar is Shatner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goddard is nu in balbezit. Goddard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clasico 11 49%, Dingers 51%.
Clasico 11 - Dingers 2:0

52e minuut.
Maillet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puljic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumberland rent richting de bal. Cumberland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Szoka is nu in balbezit. Szoka passt de bal zonder na te denken. Cumberland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez rent richting de bal. Dauchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Imhof verovert de bal door een tackle van achteren. Ellison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imhof. Imhof krijgt een gele kaart. Ellison wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Naptra geeft een hoge lob. MacDougall kopt de bal weg. Klungelig pakt Shatner de bal. Goddard bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddard schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wagenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumberland verovert de bal door een tackle van achteren. Cumberland passt de bal in één keer door. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cumberland verovert de bal door een tackle van achteren. Cumberland passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dauchez de bal. Dauchez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fitzpatrick de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clasico 11 - Dingers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clasico 11 37%, Dingers 63%.
Clasico 11 - Dingers 3:0