Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T syndicated amigos de saguenay
PRACTISE Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
18.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sewell verovert de bal door een tackle van achteren. Sewell geeft de bal voor. Sheehy rent richting de bal. Sheehy haalt uit met een fantastische trap. Emmerson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T syndicated - amigos de saguenay 0:1

14e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke geeft een lange en hoge pass. Cannon heeft problemen om de bal te vangen. Sheehy is nu in balbezit. Sheehy haalt uit met een fantastische trap. Emmerson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T syndicated - amigos de saguenay 0:2

16e minuut.
Daar is Summerhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bevilacqua verovert de bal door een tackle van achteren. Bradshaw is nu in balbezit. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cannon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzolitto met een snelle inworp. Farahani is nu in balbezit. Farahani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 51%, amigos de saguenay 49%.
T syndicated - amigos de saguenay 0:2

49e minuut.
Pizzolitto speelt de bal door. Sheehy is nu in balbezit. Cloutier maakt een afschuwelijke overtreding. Cloutier krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bradshaw is nu in balbezit. Sewell verovert de bal door een tackle van achteren. Sewell geeft een hoge lob. Sheehy is nu in balbezit. Sheehy haalt uit met een fantastische trap. Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sewell is nu in balbezit. Bradshaw onderschept slim de pass. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw draait met de bal, schiet en ... del Pierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pizzolitto geeft een hoge lob. Cannon is nu in balbezit. Sheehy verovert de bal door een tackle van achteren. Sheehy haalt uit met een fantastische trap. Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hamilton geeft een lange en hoge pass. Bell is nu in balbezit. Bell geeft de bal voor. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 51%, amigos de saguenay 49%.
T syndicated - amigos de saguenay 0:2