Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T syndicated Red Gunners
PRACTISE Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Cannon onderschept slim de pass. Cannon geeft de bal voor. Daar is De Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton geeft de bal voor. Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauthier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cockburn. Bell raakt geblesseerd tijdens het duel. Bell met een snel genomen vrije trap. Wilkinson kopt de bal weg. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw schiet op doel. Fernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Francois heeft problemen om de bal te vangen. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin onderschept slim de pass. Curtin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Francois de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 53%, Red Gunners 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T syndicated - Red Gunners 0:0

85e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Bradshaw onderschept slim de pass. Bradshaw geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilkinson de bal. Wilkinson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bell onderschept slim de pass. Bell met een sublieme pass. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Francois draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 31%, Red Gunners 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T syndicated - Red Gunners 0:0