Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oilers amigos de saguenay
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Lebourdais speelt de bal door. Farahani bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahani passt de bal in één keer door. Sheehy is nu in balbezit. Sheehy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto speelt de bal door. Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Farahani is nu in balbezit. Sheehy rent richting de bal. Miloklizovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy verovert de bal door een tackle van achteren. Sheehy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oilers - amigos de saguenay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oilers 45%, amigos de saguenay 55%.
oilers - amigos de saguenay 0:1

57e minuut.
Sewell speelt de bal door. Denoncourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoncourt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sheehy de bal. Sheehy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oilers - amigos de saguenay 0:2

60e minuut.
Johnston is nu in balbezit. Summerhill onderschept slim de pass. Summerhill probeert naar een medespeler te passen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. del Pierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

68e minuut.
Summerhill geeft de bal voor. Inworp. Johnston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forbes rent richting de bal. Forbes draait met de bal, schiet en ... del Pierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tourigney met de inworp. Bircham rent richting de bal. Bircham geeft een lange en hoge pass. Miller heeft problemen om de bal te vangen. del Pierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Tourigney bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft de bal voor. Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy schiet op doel. Travis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oilers - amigos de saguenay 0:3

89e minuut.
Bircham bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller is nu in balbezit. Miller passt de bal met de wreef. Forbes is nu in balbezit. Forbes schiet op doel. del Pierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oilers 37%, amigos de saguenay 63%.
oilers - amigos de saguenay 0:3