Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dingers T syndicated
Normal Tactiek PRACTISE
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt O`Neal de bal. O`Neal geeft de bal voor. Maillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Bradshaw schiet op doel. Blackburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw met een sublieme pass. Wilkinson probeert naar een medespeler te passen. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Naptra is nu in balbezit. Bradshaw onderschept slim de pass. Bevilacqua probeert naar een medespeler te passen. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ... Blackburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dingers - T syndicated 0:1

31e minuut.
Rafferty is nu in balbezit. Bell onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barry. Barry krijgt een gele kaart. Bell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel. Blackburn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dingers - T syndicated 0:2

35e minuut.
Fitzpatrick geeft een lange en hoge pass. Rafferty is nu in balbezit. O`Neal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, O`Neal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! O`Neal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rafferty roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rafferty kan niet meer verder spelen. MacDougall komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Wilkinson onderschept slim de pass. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick geeft een hoge lob. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson haalt uit met een fantastische trap. Blackburn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dingers 64%, T syndicated 36%.
Dingers - T syndicated 0:2

68e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson onderschept slim de pass. Jackson speelt de bal door. Bradshaw is nu in balbezit. Bradshaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dingers - T syndicated 0:3

74e minuut.
Imhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Bradshaw is nu in balbezit. Bradshaw schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Blackburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards passt de bal met de wreef. Bradshaw is nu in balbezit. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dingers 72%, T syndicated 28%.
Dingers - T syndicated 0:3