Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clasico 11 infamous
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.2
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cumberland is nu in balbezit. Cumberland geeft de bal voor. Lincoln probeert de bal aan de voet te houden. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Clasico 11 - infamous 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliopoulous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumberland onderschept slim de pass. Cumberland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ledgerwood geeft een hoge lob. Lang rent richting de bal. Quintero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintero krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Eliopoulous met een snelle inworp. Cumberland geeft een lange en hoge pass. Puljic is nu in balbezit. Puljic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clasico 11 44%, infamous 56%.
Clasico 11 - infamous 1:0

62e minuut.
Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumberland is nu in balbezit. Fernandez rent richting de bal. Cumberland rent richting de bal. Cumberland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fernandez rent richting de bal. Logan verovert de bal door een tackle van achteren. Logan met een sublieme pass. Moreau rent richting de bal. Moreau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clasico 11 - infamous 1:1

86e minuut.
O`Donnell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bester met een snelle inworp. Boulerice bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulerice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
O`Donnell is nu in balbezit. O`Donnell speelt de bal door. Moreau heeft problemen om de bal te vangen. Moreau draait met de bal, schiet en ... Tousignant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clasico 11 54%, infamous 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clasico 11 - infamous 1:1