Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Gunners bar brothers
Normal Tactiek ...
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Onstad verovert de bal door een tackle van achteren. Houston rent richting de bal. Curtin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curtin krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin passt de bal zonder na te denken. Francois rent richting de bal. Francois schiet op doel. Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Gunners - bar brothers 1:0

36e minuut.
Gauthier haalt uit met een fantastische trap. Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bradshaw kopt de bal weg. Klungelig pakt Houston de bal. Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauthier geeft de bal voor. Buck bokst de bal weg.

42e minuut.
Onstad is nu in balbezit. Curtin verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Krause rent richting de bal. Krause geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Gunners 58%, bar brothers 42%.
Red Gunners - bar brothers 1:0

46e minuut.
Onstad is nu in balbezit. Francois onderschept slim de pass. Houston rent richting de bal. Francois onderschept slim de pass. Francois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Kasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtin rent richting de bal. Curtin met een sublieme pass. Francois rent richting de bal. Francois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Gunners - bar brothers 2:0

60e minuut.
Daar is Demanche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Onstad passt de bal zonder na te denken. Lemaître is nu in balbezit. Lemaître schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert De Palma de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasim is nu in balbezit. Kasim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Gunners - bar brothers 2:1

85e minuut.
Krause is nu in balbezit. Bradshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Francois bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Gunners 48%, bar brothers 52%.
Red Gunners - bar brothers 2:1