Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amigos de saguenay Dingers
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Wagenaar passt de bal zonder na te denken. Maillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra heeft problemen om de bal te vangen. Farahani bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Imhof rent richting de bal. Farahani onderschept slim de pass. Farahani passt de bal zonder na te denken. Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amigos de saguenay - Dingers 1:0

19e minuut.
Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell is nu in balbezit. Giroux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giroux krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sheehy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maillet de bal onder controle te krijgen. Imhof is nu in balbezit. Farahani verovert de bal door een tackle van achteren. Farahani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amigos de saguenay 50%, Dingers 50%.
amigos de saguenay - Dingers 1:0

51e minuut.
Daar is Naptra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke rent richting de bal. Naptra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clarke moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Clarke kan niet meer verder spelen. Begin komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pizzolitto met een snelle inworp. Farahani bereikt de bal nog maar net als eerste. Imhof legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farahani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farahani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sewell passt de bal zonder na te denken. Barry is nu in balbezit. Barry probeert naar een medespeler te passen. Sheehy is nu in balbezit. Sheehy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amigos de saguenay 23%, Dingers 77%.
amigos de saguenay - Dingers 1:0