Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Gunners amigos de saguenay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Francois rent richting de bal. Summerhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois onderschept slim de pass. Francois haalt uit met een fantastische trap. del Pierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cannon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gauthier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celali is nu in balbezit. Celali geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Gunners - amigos de saguenay 1:0

27e minuut.
Pizzolitto heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolitto passt de bal in één keer door. Sheehy rent richting de bal. Sheehy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Gunners - amigos de saguenay 1:1

30e minuut.
Summerhill rent richting de bal. Gauthier verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Summerhill krijgt een gele kaart. Gauthier raakt geblesseerd tijdens het duel. Celali neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Farahani verovert de bal door een tackle van achteren. Demanche is nu in balbezit. Farahani verovert de bal door een tackle van achteren. Farahani draait met de bal, schiet en ... Fernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Gunners 40%, amigos de saguenay 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Gunners - amigos de saguenay 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Demanche de bal. Farahani is nu in balbezit. Farahani passt de bal in één keer door. Sheehy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Clarke onderschept slim de pass. Sewell is nu in balbezit. Met opzet legt Celali zijn tegenspeler op de grond. Celali krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gauthier probeert naar een medespeler te passen. Celali rent richting de bal. Celali passt de bal met de wreef. Francois bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Gunners - amigos de saguenay 2:1

80e minuut.
del Pierro met een harde bal richting middenveld. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Lebourdais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sewell is nu in balbezit. Sewell geeft een hoge lob. De Palma heeft problemen om de bal te vangen. Sheehy rent richting de bal. Sheehy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Gunners 33%, amigos de saguenay 67%.
Red Gunners - amigos de saguenay 2:1