Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boss Fc Oceano FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall is nu in balbezit. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Dauchez is nu in balbezit. Krause is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cody trapt de bal weg van het doel. Gallant probeert naar een medespeler te passen. Angelini is nu in balbezit. Angelini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Boxer speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Bevilacqua is nu in balbezit. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Angelini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dasovic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marshall. Marshall krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Boxer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drury de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boss Fc - Oceano FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boss Fc 47%, Oceano FC 53%.
Boss Fc - Oceano FC 1:0

62e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez onderschept slim de pass. Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez verovert de bal door een tackle van achteren. Dauchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hurne speelt de bal door. Yun-xian rent richting de bal. Yun-xian passt de bal met de wreef. Angelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boss Fc 45%, Oceano FC 55%.
Boss Fc - Oceano FC 1:0