Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sai Gon FFG bullets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Wall geeft de bal voor. Inworp. Saint-Arnaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sean is nu in balbezit. Sean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sean bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rosario onderschept slim de pass. de Rosario passt de bal zonder na te denken. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Molson probeert de bal met de borst te controleren. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell probeert naar een medespeler te passen. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel. Young bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sai Gon FFG 37%, bullets 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sai Gon FFG - bullets 0:0

50e minuut.
Wall verovert de bal door een tackle van achteren. Sean onderschept slim de pass. Saint-Arnaud is nu in balbezit. Sean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sean geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de Rosario zijn tegenspeler op de grond. Young raakt geblesseerd tijdens het duel. Molson met een snel genomen vrije trap. Soriano rent richting de bal. Soriano geeft de bal voor. Saint-Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Saint-Arnaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Molson is nu in balbezit. de Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. de Rosario passt de bal zonder na te denken. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fitzgerald geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sewell is nu in balbezit. Sewell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sai Gon FFG 40%, bullets 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sai Gon FFG - bullets 0:0