Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lelcowisawesome andrea lika
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marrapodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarparaolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarparaolo krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Marrapodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski verovert de bal door een tackle van achteren. Webster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lelcowisawesome - andrea lika 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Vasilevski rent richting de bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski onderschept slim de pass. Vasilevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Colosimo geeft een lange en hoge pass. Webster rent richting de bal. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts haalt uit met een fantastische trap. Brodie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bridge geeft een lange en hoge pass. Reddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Reddy geeft de bal voor. Watts rent richting de bal. Watts haalt uit met een fantastische trap. Brodie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Waters is nu in balbezit. Waters passt de bal in één keer door. Vasilevski rent richting de bal. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski speelt de bal door. Daar is Marrapodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watts onderschept slim de pass. Watts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lelcowisawesome - andrea lika 0:2

40e minuut.
Waters rent richting de bal. Klungelig pakt Waters de bal. Waters geeft een lange en hoge pass. Watts krijgt zijn hoofd ertegen. Brodie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lelcowisawesome 65%, andrea lika 35%.
lelcowisawesome - andrea lika 0:2

69e minuut.
Colosimo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grant komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ... Brodie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Munn trapt de bal weg. Vasilevski kopt de bal weg. Klungelig pakt Webster de bal. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap. Brodie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lelcowisawesome 57%, andrea lika 43%.
lelcowisawesome - andrea lika 0:2