Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newport United cu chulainn warriors
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikan is nu in balbezit. Webb onderschept slim de pass. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Voice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grierson speelt de bal door. Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Voice verovert de bal door een tackle van achteren. Voice schiet op doel. Skaife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport United - cu chulainn warriors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport United 55%, cu chulainn warriors 45%.
Newport United - cu chulainn warriors 0:1

51e minuut.
Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Santalab passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Armstrong de bal. Voice is nu in balbezit. Voice draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Coveny rent richting de bal. Coveny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Armstrong de bal. Voice rent richting de bal. Voice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Irizarry verovert de bal door een tackle van achteren. Irizarry probeert naar een medespeler te passen. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Foley geeft een hoge lob. Coveny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agius. Agius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport United 46%, cu chulainn warriors 54%.
Newport United - cu chulainn warriors 0:1