Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kezza Football club collingwood 10
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Peake geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCormick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eagleton rent richting de bal. Eagleton geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boutsianis verovert de bal door een tackle van achteren. Prasad is nu in balbezit. Peake begaat een overtreding. Peake krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Prasad raakt geblesseerd tijdens het duel. Boutsianis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Poutakidis de bal. Prasad is nu in balbezit. Prasad schiet op doel. Bourke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cousins is nu in balbezit. O`Grady verovert de bal door een tackle van achteren. O`Grady speelt de bal door. Love is nu in balbezit. Love haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
McCormick is nu in balbezit. McCormick geeft de bal voor. Piper rent richting de bal. Eagleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eagleton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kezza Football club 38%, collingwood 10 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kezza Football club - collingwood 10 0:0

53e minuut.
Doeltrap. Higgins trapt de bal weg van het doel. Perry kopt de bal weg. O`Grady rent richting de bal. O`Grady draait met de bal, schiet en ... Higgins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sharpley geeft de bal voor. Piper kopt de bal weg. Wingall controleert de bal met de borst. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
O`Grady verovert de bal door een tackle van achteren. O`Grady passt de bal zonder na te denken. Sharpley rent richting de bal. Love rent richting de bal. Love haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kezza Football club 52%, collingwood 10 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kezza Football club - collingwood 10 0:0