Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newport United Kezza Football club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Armstrong rent richting de bal. Armstrong speelt de bal door. Cousins bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius verovert de bal door een tackle van achteren. Agius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport United - Kezza Football club 1:0

10e minuut.
Muscat probeert naar een medespeler te passen. Boutsianis is nu in balbezit. Boutsianis met een sublieme pass. Prasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Andrews geeft een lange en hoge pass. Boutsianis kopt de bal weg. Klungelig pakt Eagleton de bal. Prasad rent richting de bal. Prasad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Muscat kopt de bal weg. Newcombe is nu in balbezit. Prasad verovert de bal door een tackle van achteren. Prasad draait met de bal, schiet en ... Skaife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newport United - Kezza Football club 1:1

41e minuut.
Muscat is nu in balbezit. Muscat met een sublieme pass. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasad draait met de bal, schiet en ... Skaife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport United 53%, Kezza Football club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newport United - Kezza Football club 1:1

49e minuut.
Eagleton is nu in balbezit. Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong probeert naar een medespeler te passen. Agius rent richting de bal. Agius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport United - Kezza Football club 2:1

51e minuut.
Prasad is nu in balbezit. Newcombe verovert de bal door een tackle van achteren. Cloete is nu in balbezit. Eagleton onderschept slim de pass. Eagleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wingall heeft problemen om de bal te vangen. Ryland rent richting de bal. Wingall begaat een overtreding. Wingall krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Wingall onderschept slim de pass. Wingall geeft een hoge lob. Burns geeft een lange en hoge pass. Andrews is nu in balbezit. Andrews geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cloete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Selling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport United 41%, Kezza Football club 59%.
Newport United - Kezza Football club 2:1