Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bkaries west brom
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Galea is nu in balbezit. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden begaat een overtreding. Van Steeden krijgt een gele kaart. Osman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Choony neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Masi kopt de bal weg. Klungelig pakt Choony de bal. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Choony onderschept slim de pass. Choony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Borkowski is nu in balbezit. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkowski onderschept slim de pass. Choony bereikt de bal nog maar net als eerste. Choony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 30%, west brom 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bkaries - west brom 0:0

48e minuut.
Brown geeft een hoge lob. Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choony bereikt de bal nog maar net als eerste. Choony haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bolton de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Winterbottom met de inworp. Daar is Dastey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastey geeft de bal voor. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Galea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Borkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masi rent richting de bal. Masi passt de bal zonder na te denken. Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - west brom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 33%, west brom 67%.
Bkaries - west brom 0:1