Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glasgow FC $$$$$$$Ross$$$$$$$
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Edwards probeert de bal aan de voet te houden. Galbraith kopt de bal weg. Klungelig pakt Boswell de bal. Whyte bereikt de bal nog maar net als eerste. Whyte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glasgow FC - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 0:1

13e minuut.
Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis passt de bal in één keer door. Maxwell rent richting de bal. Baillie onderschept slim de pass. Baillie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baillie is nu in balbezit. Baillie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
MacNey probeert naar een medespeler te passen. Whyte is nu in balbezit. Edwards tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edwards krijgt een gele kaart. Whyte roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Whyte kan niet meer verder spelen. Reilly komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Edwards passt de bal zonder na te denken. Reilly rent richting de bal. Dunn onderschept slim de pass. Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow FC 52%, $$$$$$$Ross$$$$$$$ 48%.
Glasgow FC - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 0:1

49e minuut.
Nevis verovert de bal door een tackle van achteren. Nevis speelt de bal door. MacMurray controleert de bal met de borst. Baillie rent richting de bal. Baillie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Galbraith rent richting de bal. Galbraith passt de bal in één keer door. Cumming controleert de bal met de borst. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cavanagh geeft een hoge lob. Dunn rent richting de bal. Reilly onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacNey zal de hoekschop nemen. MacLymont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacClure heeft problemen om de bal te vangen. Reilly rent richting de bal. Reilly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glasgow FC - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 0:2

61e minuut.
Nevis passt de bal in één keer door. Dempsie rent richting de bal. Edwards rent richting de bal. Reilly is nu in balbezit. Reilly schiet op doel. MacLymont bokst de bal weg. MacLymont probeert naar een medespeler te passen. Nevis kopt de bal weg. Daar is Galbraith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reilly rent richting de bal. Reilly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow FC 57%, $$$$$$$Ross$$$$$$$ 43%.
Glasgow FC - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 0:2