Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Whitespur manchester rovers fc
Wingers Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 16.4
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Brown geeft de bal voor. Kimber is nu in balbezit. Kimber passt de bal in één keer door. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. MacAdie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kimber rent richting de bal. Kimber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
MacIlriach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlriach met een sublieme pass. Klungelig pakt MacNaughton de bal. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Deuchar is nu in balbezit. Deuchar speelt de bal door. Daar is MacKendrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Whitespur 32%, manchester rovers fc 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tottenham Whitespur - manchester rovers fc 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Woods de bal. MacNaughton rent richting de bal. MacNaughton geeft een lange en hoge pass. Daar is Fajdowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
MacGruther geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drummond met de inworp. MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
McEvely rent richting de bal. McEvely geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacIlriach de bal. Stuart met een sublieme pass. MacNaughton geeft een hoge lob. MacAdie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Fajdowicz heeft problemen om de bal te vangen. McQuilken met een sublieme pass. Klungelig pakt Roy de bal. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. McAllister geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kimber de bal onder controle te krijgen. Kimber haalt uit met een fantastische trap. MacAdie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - manchester rovers fc 1:0

71e minuut.
MacNaughton bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKendrick rent richting de bal. MacNaughton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacNaughton krijgt een gele kaart. MacKendrick moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacKendrick kan niet meer verder spelen. Andrew komt het veld opgelopen.

73e minuut.
MacNaughton passt de bal met de wreef. McGowne bereikt de bal nog maar net als eerste. McGowne met een sublieme pass. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kimber is nu in balbezit. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - manchester rovers fc 2:0

76e minuut.
Stuart verovert de bal door een tackle van achteren. Stuart geeft de bal voor. MacNaughton geeft een lange en hoge pass. Kimber is nu in balbezit. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - manchester rovers fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Whitespur 29%, manchester rovers fc 71%.
Tottenham Whitespur - manchester rovers fc 3:0