Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derry Rhumba Paisley F.c.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
McHard passt de bal zonder na te denken. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie passt de bal met de wreef. Nish rent richting de bal. Nish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
White passt de bal zonder na te denken. Smart met een sublieme pass. Nish is nu in balbezit. Nish draait met de bal, schiet en ... Tyre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
MacKellar geeft de bal voor. Cowan is nu in balbezit. McHard begaat een overtreding. McHard krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyre trapt de bal weg van het doel. Gray kopt de bal weg. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie schiet op doel. De bal raakt de paal. Tyre bokst de bal weg.

41e minuut.
White onderschept slim de pass. Smart onderschept slim de pass. Smart probeert naar een medespeler te passen. Nish bereikt de bal nog maar net als eerste. Nish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derry Rhumba 40%, Paisley F.c. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Derry Rhumba - Paisley F.c. 0:0

54e minuut.
MacKinney met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray met een sublieme pass. Nish is nu in balbezit. Nish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
MacKinnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie probeert naar een medespeler te passen. Nish rent richting de bal. Nish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
MacNayer is nu in balbezit. MacNayer geeft een hoge lob. Klungelig pakt McHard de bal. MacVanish rent richting de bal. MacVanish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Derry Rhumba - Paisley F.c. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derry Rhumba 51%, Paisley F.c. 49%.
Derry Rhumba - Paisley F.c. 0:1