Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glasgow FC FKS Polonia Edinburgh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison speelt de bal door. Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce verovert de bal door een tackle van achteren. Bruce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een hoge lob. Cumming kopt de bal weg. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glasgow FC - FKS Polonia Edinburgh 1:0

19e minuut.
MacCulloch verovert de bal door een tackle van achteren. Boswell rent richting de bal. Boswell speelt de bal door. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dyce geeft de bal voor. Aitcheson is nu in balbezit. Baillie onderschept slim de pass. Baillie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gunn de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Weir geeft de bal voor. MacVurie kopt de bal weg. Klungelig pakt Nevis de bal. Baillie rent richting de bal. Baillie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nevis is nu in balbezit. MacCraw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nevis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyce met een snel genomen vrije trap. Baillie heeft problemen om de bal te vangen. Baillie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming geeft een hoge lob. Gunn kopt de bal weg. Nevis rent richting de bal. Nevis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Weir de bal. Nevis rent richting de bal. Nevis speelt de bal door. Baillie rent richting de bal. Baillie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glasgow FC - FKS Polonia Edinburgh 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow FC 45%, FKS Polonia Edinburgh 55%.
Glasgow FC - FKS Polonia Edinburgh 2:0

55e minuut.
MacGuire geeft een lange en hoge pass. MacHugh is nu in balbezit. Edwards schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Edwards is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Nevis de bal onder controle te krijgen. MacHugh bereikt de bal nog maar net als eerste. MacClure begaat een overtreding. MacClure krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Nevis heeft problemen om de bal te vangen. MacCraw is nu in balbezit. MacCraw met een sublieme pass. MacHugh rent richting de bal. MacHugh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow FC 41%, FKS Polonia Edinburgh 59%.
Glasgow FC - FKS Polonia Edinburgh 2:0