Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchester rovers fc FKS Polonia Edinburgh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Arthur is nu in balbezit. MacCraw onderschept slim de pass. MacKinnell is nu in balbezit. Bruce rent richting de bal. Bruce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
MacLehose geeft een hoge lob. Inworp. MacIlriach met de inworp. MacKelvie rent richting de bal. MacKelvie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manchester rovers fc - FKS Polonia Edinburgh 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Bruce de bal. MacKelvie onderschept slim de pass. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKelvie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
MacGuire geeft een hoge lob. MacHugh heeft problemen om de bal te vangen. MacGuire met een sublieme pass. MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie draait met de bal, schiet en ... MacRitchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
MacCaw met een sublieme pass. MacIlriach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacCraw zijn tegenspeler op de grond. MacCraw krijgt een gele kaart.

23e minuut.
MacGuire geeft de bal voor. Inworp. Drummond met de inworp. MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie geeft een lange en hoge pass. MacRitchie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
MacKelvie onderschept slim de pass. MacKelvie met een sublieme pass. MacLehose is nu in balbezit. MacCaw onderschept slim de pass. MacCaw draait met de bal, schiet en ... MacRitchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Airth probeert naar een medespeler te passen. MacCraw is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCaw. MacCaw krijgt een gele kaart. MacCraw raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester rovers fc 49%, FKS Polonia Edinburgh 51%.
manchester rovers fc - FKS Polonia Edinburgh 1:0

53e minuut.
MacCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir rent richting de bal. MacCaw onderschept slim de pass. MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Airth rent richting de bal. MacKinnell onderschept slim de pass. MacKinnell met een sublieme pass. Bruce rent richting de bal. Bruce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manchester rovers fc - FKS Polonia Edinburgh 1:1

77e minuut.
MacCraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Airth onderschept slim de pass. Airth speelt de bal door. MacCaw is nu in balbezit. MacCaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester rovers fc - FKS Polonia Edinburgh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester rovers fc 38%, FKS Polonia Edinburgh 62%.
manchester rovers fc - FKS Polonia Edinburgh 2:1