Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS Polonia Edinburgh manchester rovers fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gunn rent richting de bal. Airth bereikt de bal nog maar net als eerste. Airth met een sublieme pass. MacCaw is nu in balbezit. MacCaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal in één keer door. MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
MacHugh heeft problemen om de bal te vangen. Airth rent richting de bal. Airth geeft de bal voor. Harvey controleert de bal met de borst. Harvey schiet op doel. MacAdie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Airth onderschept slim de pass. Airth passt de bal met de wreef. MacCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlriach begaat een overtreding. Harvey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacCraw zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Airth kopt de bal weg. Weir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKelvie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKelvie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
MacCraw passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woods zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacIlriach is nu in balbezit. MacIlriach schiet op doel. MacRitchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS Polonia Edinburgh 49%, manchester rovers fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKS Polonia Edinburgh - manchester rovers fc 0:0

47e minuut.
Airth heeft problemen om de bal te vangen. Weir onderschept slim de pass. Weir passt de bal in één keer door. Bruce rent richting de bal. Bruce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS Polonia Edinburgh - manchester rovers fc 1:0

48e minuut.
MacKelvie heeft problemen om de bal te vangen. Hutchison is nu in balbezit. MacKelvie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKelvie krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Weir geeft de bal voor. Roy is nu in balbezit. Roy geeft een hoge lob. MacCaw rent richting de bal. MacCaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Drummond onderschept slim de pass. Drummond geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aitcheson de bal. MacCaw verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Airth rent richting de bal. Hutchison onderschept slim de pass. Hutchison probeert naar een medespeler te passen. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS Polonia Edinburgh - manchester rovers fc 2:0

68e minuut.
MacLehose is nu in balbezit. MacCaw is nu in balbezit. MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. MacKelvie rent richting de bal. MacKelvie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire geeft een lange en hoge pass. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
MacHugh met een sublieme pass. Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. Airth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Airth krijgt een gele kaart. Hutchison raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hutchison neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gunn is nu in balbezit. Gunn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert McQuilken de bal onder controle te krijgen. Hutchison rent richting de bal. Hutchison draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS Polonia Edinburgh 41%, manchester rovers fc 59%.
FKS Polonia Edinburgh - manchester rovers fc 2:0